Yoga games

Den 13-15 februari arrangeras Yoga Games – the Nordic Yoga Conference på Münchenbryggeriet i Stockholm. En del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut för att visa produkter för besökare. Det är ingen entréavgift till Hälsomässan och man behöver inte ha bokat biljett till Yoga Games, alla är välkomna. Det är första året Yoga Games arrangerar detta event i Stockholm och vi väntar ca 1000-1600 besökare.

The Nordic Yoga Conference är Skandinaviens största Yoga event. Under eventet erbjuds en bredd inom yoga så att deltagarna för möjlighet att prova på olika typer av yoga samt olika lärare. Vi blandar internationella välkända lärare med några av de främsta från Skandinavien samt lokala lärare. Yogaklasser blandas med föreläsningar och workshops. Vårt mål är att inspirera och skapa nya upplevelser som berör deltagarna. Eventen har även blivit en stor plattform för yogisar att träffa likasinnade och utöka sina kontakter.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. Det är även under fredagen som utställarna flyttar in på Hälsomässan och det är frivilligt för dem att hålla öppet.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.
Besök hälsomässans raw food-café, där det serveras både mat och sötsaker.

Läs mer och boka biljett till yoga-klasserna här: yogagames.org
Läs mer om hälsomässan här: yogagames.org

Datum: 2015-02-13 – 2015-02-15
Pris: Hälsomässan är gratis. Priser för the Nordic Yoga Conference hittar du här: yogagames.org
Öppettid the Nordic Yoga Conference: Se yogagames.org
Öppettid hälsomässan:
Fredag 11.00-19.30 (begränsat utbud eftersom alla utställare inte är på plats)
Lördag 08.30-18.00
Söndag 07.15-16.30
Åldersgräns:
Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana: Mariatorget