Yoga Games

Den 10-12 februari 2017 är det dags för tredje året av Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Stockholm.

Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Biljetterna har en ”boka tidigt-rabatt” så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.

Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.

Gratis Drop In salen

Under The Nordic Yoga Conference erbjuds även en gratis Drop in sal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Det är även gratis att gå på klasser och föreläsnignar i Drop In salen. Alltså alla är välkomna även de som inte köpt biljetter.

Läs mer och boka biljett till yoga-klasserna här: yogagames.org
Läs mer om hälsomässan här: yogagames.org

Datum: 2017-02-10 – 2017-02-12
Pris: Hälsomässan är gratis. Priser för the Nordic Yoga Conference hittar du här: yogagames.org
Öppettid the Nordic Yoga Conference: Se yogagames.org
Öppettid hälsomässan:
Lördag 08:00-19:30
Söndag 09:00-19:30
Åldersgräns:
Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana: Mariatorget