Tove Lo – INSTÄLLT

På grund av plötslig sjukdom, tvingas Tove Lo tyvärr ställa in veckans turné och därmed också hennes konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm på lördag (14 nov). Tove är väldigt ledsen över att inte kunna genomföra konserten, men tvingas på inrådan av läkare att avstå. Hon skickar kärlek till alla hennes svenska fans och hoppas få en ny chans att spela på hemmaplan inom kort.

Återlösen av biljetter:
Uthämtade biljetter återlöses på respektive uthämtningsställe. Förbetalda men ej uthämtade biljetter samt Ticketfast-biljetter återlöses på följande sätt:

Om köpta via kontokort/kreditkort så återbetalas pengarna automatiskt till använt kort.
Om köpta via banköverföring så måste ni kontakta Ticnet på info@ticnet.se för återlösen. Uppge bokningsnummer och fulla bankuppgifter för snabbast service.

Biljetterna kan återköpas t.o.m. den 14 December 2015.

Vid frågor, vänligen kontakta arrangören: www.luger.se

_______________________________________________________

Tove Lo är utan tvekan en av de största svenska framgångarna på internationell mark under 2000-talet. Med över 500 miljoner streams på Spotify, en tredjeplats på Billboardlistan och flertalet tunga utmärkelser av både internationell och svensk karaktär, är det svårt att kalla hennes framfart för något annat än en stor, stor, stor succé. Tove Lo for president. Den 14 november ser vi henne live på svensk mark – på Münchenbryggeriet i Stockholm. Biljettsläpp onsdag 26/8 kl 9.00.

Tove Lo är popsensationen från huvudstaden som lyftes till skyarna både i Sverige och internationellt med singeln ”Habits (Stay High)”. Fullängdsalbumet ”Queen Of The Clouds” kunde inte haft en mer passande titel och stod med råge pall för den hype som efterföljde hennes genombrott. Det är en samling tunga elektroniska beats, kristallklara melodier och ärliga texter – låtar där varje ton slår an en känsla, vare sig det är kärlek eller sorg, eufori eller desperation. Det är massiva pop-arrangemang av yttersta världsklass. 

För bara en dryg vecka sedan hänförde hon publiken på Way Out West. Den efterföljande känslan var att vi alla behöver mer Tove Lo i våra liv. Och mer ska vi få – den 14 november ser vi henne live på Münchenbryggeriet i Stockholm. Biljettsläpp onsdag 26/8 kl 9.00.

Special Guest: Noonie Bao
Noonie Bao har skrivit låtar till artister som Clean Bandit, Charli XCX, Tove Styrke och inte minst Avicii. Hennes debutalbum möttes av tusentals likes i både den digitala etern och i den fysiska världen. Att P3 prisade singeln ”I’m in love” med en lång A-rotation och titeln ”mars månads bästa låt” säger en del även det. Noonie Bao skriver just nu på sitt andra album. Förväntningarna är höga, men resultatet kommer med all sannolikhet svepa undan våra fötter från marken. Lyssna på ”I’m In Love” och senaste singeln ”Pyramids” så förstår ni att ytterligare en svensk popstjärna nu börjat sin framfart mot de större scenerna.

Köp biljett på www.ticnet.se