STHLM SUMMER FEST 2015

Stockholm förtjänar ett stort arrangemang med Reggae/Dancehall. Kalla det helkväll, kalla det en-dags-festival, kalla det mäktig konsert, kalla det sommarens stora fest. Hur som hur är detta sommarens måste som du absolut inte får missa! Den 8 augusti bjuder LinkUp Bookings och Nuh Linga in till tre mäktiga spelningar med de jamaicanska världsartisterna Popcaan, Jah Cure och Protoje, alla med sina egna band. Modern Reggae/Dancehall när den är som bäst!

Förutom att njuta av feta konsertupplever kommer du även kunna dansa till en rad dj´s, hänga på den stora utomhusbalkongen, njuta av karibisk mat & goda drycker i våra barer, chilla i loungen och utforska våra försäljares popup-stores.

Biljetter säljs på ticster.com.
Eller köp biljetter i butik: Street Hippies: Slipgatan 10, T-Hornstull. www.streethippies.com
Soundkilla Records: St Eriksplan 48, T – Fridhemsplan.

 ♦ POPCAAN & DUB AKOM BAND (JA) ♦ 01:00 ♦ MAIN STAGE
En av världens absolut största Dancehall-artister kommer till Stockholm i sommar! Detta blir Popcaans första spelning i Stockholm efter hans bejublade album ”Where We Come From” som släpptes våren 2014. Med låtar som ”Love Yuh Bad”, ”Waiting So Long” och titelspåret ”Where We Come From” är detta en spelning ni inte får missa!

♦ JAH CURE & IJAHCURE BAND (JA) ♦ 23:00 ♦ MAIN STAGE
”The worldsinger” kommer till Stockholm igen! Efter den slutsålda succé-spelningen 2014 är denna konsert sommarens måste! Jah Cure släpper sitt nya album ”The Cure” den 10 juli, så förvänta er mängder av nytt material blandat med fantastiska klassiker när han kommer med sitt ”Ijahcure Band”!

♦ PROTOJE & THE INDIGGNATION BAND (JA) ♦ 21:00 ♦ MAIN STAGE
En av 2015 års mest intressanta artister kommer äntligen till Stockholm för sin första spelning i stan någonsin! Med sitt nya album ”Ancient Future” har Protoje med sitt unika sound blivit en av Jamaica´s mest hypade artister. Hans nya singel ”Who Knows” som gästas av Chronixx blev snabbt en stor hit och har toppat Reggae Billboard listan under en lång tid. Se Protoje med ”The Indiggnation Band” live på Sthlm Summer Fest 2015!

♦ DJ`S ♦
SAFARI SOUND
SUGARCANE
SOUNDKILLA FAMILY FT. DJ ASHMAN & MC KINGLISH
NUH LINGA STREET TEAM FT. MIKE YANGSTAR & MC DAMION
DJ PATUU

♦ DANCESHOWS ♦
NUH LINGA STREET TEAM WITH DANCERS FROM:
DOUBLE TROUBLE
ENOUGH
BLACKOUT
SOLID
SO MAD
AQCES DANCERS
MILLION DOLLARZ
NOHEMY

Mer info på www.sthlmsummerfest.com