Seminarium: Hållbar framtid

Fredag 5 maj, kl 8:00-9:45 bjuder vi in kunder, partners och vänner för att prata hållbar framtid. Njut av vår hållbarhetsfrukost medan du blir inspirerad av David Phillips som föreläser om hur de traditionella föreläsningarna är på väg att förändras. Vi avrundar seminariet med en paneldebatt i samarbete med mötesbyrån Herr Omar, där våra framtidsspanare diskuterar morgondagens möten tillsammans med er.

AGENDA

Plats: Mälarsalen, Söder Mälarstrand 29
8:00-8:30 Dörrarna öppnar, vi bjuder på frukost
8:30-9:00 David Phillips, The Magical Science of Storytelling
9:00-9:30 Paneldebatt med framtidsspanarna

 

 

 

Vänta inte med er anmälan, det finns en risk att det blir fullbokat! Frukostseminariet är kostnadsfritt.

 


David Phillips   |   ”The Magical Science of Storytelling”

Med känsla, hjärta och en gränslöst intresse för hjärnans funktioner har David Phillips tagit steget ut i rampljuset som ett av Sveriges främsta fullblodsproffs inom kommunikation. David menar att den absolut starkaste och mest lovande trenden just är vårt nyfunna intresse för storytelling. Sedan urminnes tider har vi nyttjat storytelling för att övertyga om idéer och överbrygga kunskap mellan generationer. Vår hjärna är skapad, nej – optimerad för storytelling. Hans första föreläsningen på TEDx är den mest sedda i Skandinavien genom tiderna. Se länk.

Camilla Zedendahl   |   Kungliga Djurgårdens Intressenter

Camilla Zedendahl arbetar som VD för Kungliga Djurgårdens Intressenter och har en gedigen bakgrund från besöksnäringen. Hon har tidigare arbetat med destinationsutveckling som VD på Destination Sigtuna och beskriver sig själv som en jurist med passion för turism, med tro på kraften i samverkan och på starka idéer. Hon har i samverkan med näringslivet i regionen drivit utvecklingen för att etablerat Sigtuna och Arlanda som en hållbar destination. För detta arbete blev Camilla den första från besöksnäringen att nomineras till utmärkelsen ”Hållbart ledarskap” av NMC – Nätverket för Hållbart Näringsliv 2015.

På den här sidan anmäler du dig och dina kollegor. Begränsat antal platser, vänligen avboka din plats om du får förhinder. Frukostseminariet är kostnadsfritt. Dela gärna länken med dina vänner i branschen!