Workshop: Skapa hållbara event!

Välkommen till frukostseminarium 12 november 2015 kl 8-11.

Här kommer uppföljningen av vårens uppskattade frukost ”Köpfesten” med tema hållbarhet. Torsdag 12 november 2015 bjuder Münchenbryggeriet in kunder, partners och vänner för att prata hållbarhet.

Efterfrågan på gröna, medvetna event och hälsosam mat ökar för varje år. Hur kan vi göra våra arrangemang mer hållbara? Med hjälp av tre välmeriterade experter på området bjuder vi in till seminarium samt workshop för att diskutera frågan och få inspiration.

PROGRAM
8:00-8:30 Frukost
8:30-8:50 JP Bergkvist inleder
8:50-9:10 Simon Strandvik ger exempel på hållbara event
9:10-10:35 Workshop: Skapa ett hållbart event. Grupparbete. Varje grupp får ett fokusområde samt en expert som hjälper er framåt. Grupperna presenterar sina case och får feedback från JP, Simon och Caroline.
10:35-11:00 Caroline Strindmar avrundar

På den här sidan anmäler du dig och dina kollegor.
Begränsat antal platser, vänligen avboka din plats om du får förhinder.