Eko-frukost

Här kommer uppföljningen av våra uppskattade frukostseminarier med tema hållbara event. Fredag 8 april 2016 kl 8:00-9:45 bjuder Münchenbryggeriet in kunder, partners och vänner för att prata miljöpåverkan och matsvinn.

Jens Dolk från restaurang K-märkt tipsar om innovativa metoder för att minska matsvinnet. Fredrik Holmstedt, Production Manager på Luger, berättar om konceptet Way Out West och hur man räknar ut ett events miljöpåverkan. Till detta bjuder vi på en en eko-frukost ihopsatt av vår köksmästare Claes Hedlind.

PROGRAM
8:00-8:30 Münchenbryggeriets eko-frukost
8:30-8:55 Jens Dolk – K-märkts koncept och idéer för att minska matsvinnet och höja kvaliteten
8:55-9:40 Fredrik Holmstedt – Way Out West och hur man räknar på ett hållbart event
9:40-9:45 Tack och hej

Frukostseminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser!

Läs mer och anmäl dig här!