alt-J

I februari återvänder äntligen den brittiska trion alt-J till Sverige för ett efterlängtat framträdande på Münchenbryggeriet i Stockholm med sitt nya album This Is All Yours i ryggen.

alt-J bildades 2007 av Joe Newman, Gus Unger-Hamilton, Thom Green och Gwil Sainsbury när de studerade på universitetet i Leeds och deras debutalbum An Awesome Wave släpptes i maj 2012 på Infectious Records. Bandet hyllades då av en enad kritikerkår för sitt säregna sound, en mix av indierock, pop, folk och psykedelia. An Awesome Wave belönades med Mercury Prize som 2012 års bästa brittiska album och sedan dess har alt-J blivit ett av Storbritanniens mest hyllade och populära band, med utsålda turnéer och festivalspelningar över hela världen på cv:t.

Om några veckor släpper alt-J sitt andra album This Is All Yours och den 20 februari står de äntligen på en svensk scen igen – för första gången sedan deras trollbindande Sverigedebut på Way Out West för två år sedan – och vi vågar redan nu lova att det blir en fantastisk kväll.

Biljetter säljs via: ticnet.se

Datum: 2015-02-20
Pris:425:- inkl serviceavgift
Tid: 20:00
Dörrarna öppnas: 19:00
Åldersgräns: 18 år
Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana: Mariatorget